Szolgáltatásaink

Pályázatfigyelés / pályázati tanácsadás
Pályázatkészítés / menedzselés / utógondozás
Vidékfejlesztési szaktanácsadás
Hitelkérelmek készítése / birtokfejlesztés
Szakmai előadások, rendezvények szervezése
Kapcsolódó szolgáltatások, külső szakértők bevonásával

Pályázatfigyelés / pályázati tanácsadás

Pályázatfigyelési szolgáltatásunk kiterjed mind a hazai, mind az Európai Uniós pályázatokra. Segítségünkkel minden gazdasági társaság, önkormányzat, non-profit szervezet megtalálhatja a számára legkedvezőbb támogatási konstrukciót. Ügyfeleinket az új lehetőségekről folyamatosan tájékoztatjuk, amennyiben lehetséges több pályázati forrás összekapcsolásával segítjük elő a projektek megvalósulását.

Pályázatkészítés / menedzselés / utógondozás

A pályázati anyagok elkészítése kellő szakmai hátteret igényel, mind gazdasági-, pénzügyi- és egyéb a projekt illeszkedését vizsgáló szempontok alapján. Pályázatírásban szerzett 14 éves tapasztalatunk, valamint az elnyert és sikeresen megvalósult projektjeink száma alapján értük el a jelenlegi magas színvonalú készültségi szintet.

Partnereinkkel szorosan együttműködve, az általunk alkalmazott módszerek segítségével világítjuk át, “szűrjük” meg a pályázatra jelentkező ügyfeleket, ezt követően állítjuk össze a pályázati dokumentációt, dolgozzuk ki a pénzügyi és szakmai terveket. A pályázatok szakszerű megírásán kívül gondoskodunk a kifogástalan szakmai és formai kivitelezésről is.

A pályázatírást nem tekintjük önálló tevékenységnek, hanem az általunk végzett komplex szolgáltatási folyamat egyik nagyon fontos elemének. Legalább ilyen fontos az előkészítési, a menedzselési és az elszámolási szakasz, mivel ezek a folyamatok ugyanúgy alapvető befolyással lehetnek a projekt sikerességére is.

Vidékfejlesztési szaktanácsadás

A tanácsadás keretében ügyfeleink egyedi igényeihez alkalmazkodó, testre szabott megoldásokat dolgozunk ki. A cégek működésének mindennapjaiban egyre több olyan speciális ismeretet igénylő kérdés jelentkezik, amelyet szakszerűen és eredményesen csak erre szakosodott háttérszervezet igénybevételével lehet megoldani. A folyamatosan változó jogszabályok naprakész ismerete egyetlen cégvezetőtől sem várható el, de az üzleti terv elkészítésénél, a belső szabályzatok kidolgozásánál is jól jön a szakavatott segítség. Elvégezzük a cégátvilágítást, melynek keretében külön gondot fordítunk megbízóink hitelképességének vizsgálatára.

Az átvilágítást követően teszünk javaslatot arra, hogy az ügyfelek milyen további lépéseket tehetnek (pályázat, hitel, kapcsolatok, stb.) versenyképességük megtartása, illetve növelése érdekében.

Segítséget nyújtunk a gazdasági napló vezetésében, illetve különböző belső szabályzatok elkészítésében. A felmerülő szakmai kérdések megválaszolásában is rendelkezésre állunk.

Hitelkérelmek készítése / birtokfejlesztés

Kapcsolatot tartunk szinte az összes Magyarországon működő hitelintézettel. A kialakított évtizedes kapcsolatrendszernek köszönhetően ügyfeleink számára az adott projekthez a legkedvezőbb kölcsönfelvételi lehetőségeket tudjuk biztosítani.

Ügyfeleink birtoknövelése céljából szerződésben állunk a FHB Jelzálogbank Nyrt-vel, ahol elsősorban a pécsi fiókon keresztül szerezzük meg azokat az 5-25 év közötti, 50%-os kamattámogatású kölcsönöket (NFA-s földvásárlás, természetes személyek közötti adás-vétel), melyeket az említett bankon kívül jelenleg csak egyetlen bank folyósít.

Szakmai előadások, rendezvények szervezése

Sok éves szakmai tapasztalatunk, ismereteink továbbadása céljából előadásokat tartunk, rendezvényeket szervezünk. Szükség esetén, különböző szakterületeken jártas előadókat is felkérünk egy-egy előadás megtartására.

Kapcsolódó szolgáltatások, külső szakértők bevonásával

Az elmúlt időszaki munkánkat szükség esetén külső szakértők bevonásával tettük hatékonyabbá. A szakmai munkákkal megalapozott kapcsolatunk lehetőséget teremt számunkra az alábbi szolgáltatások végzésére, közvetítésére, koordinálására:

– Számviteli-, pénzügyi tanácsadás
– Ingatlan értékbecslés
– Építési beruházások koordinálása